Op Skisafari in Kitzbühel-Kirchberg

Wie deze winter eens wat nieuws wil uitproberen, kan in het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg volop aan zijn trekken komen. Met de Skisafari. Veel pistenkilometers maken, onder begeleiding van een professionele skiguide, om je lekker in te spannen en zoveel mogelijk moois van de omgeving te zien. En dat geheel gratis!

Er zijn in Kirchberg en Kitzbühel vele prachtige, uitdagende, spannende en wilde routes, die middels een skiplan worden afgelegd. Daarbij worden niet alleen de aantrekkelijkste pistes uitgezocht, maar tevens de beste skihut-stops gemaakt. Er is een echte huttenrally van toepassing. De versnaperingen zijn voor eigen rekening. Bij het plannen van de routes wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met het skiniveau van de deelnemers, de weersvoorspellingen en de mogelijke wensen van de deelnemende groep.

Ga je op skisafari door Kitzbühel, dan word je begeleid door een professionele skileraar van Skischule Rote Teufel. De skisafari door Kirchberg zal een skileraar van de Skischule Kirchberg je op sleeptouw nemen.

Heb je interesse om op skisafari het gebied van Kitzbühel-Kirchberg te ontdekken?

Skihuttenrally Kirchberg
Maandag, 22-01-2018
9.00 uur
Fleckalmbahn

Meld je dan aan via de: kirchberg@kitzbuehel-alpen.com

Skihuttenrally Kitzbühel
Woensdag, 24-01-2018
9.00 uur
Hahnenkammbahn

Meld je dan aan via de: servus@kitzbuehel.com

Geef bij je aanmelding aan of je een gevorderde skier (advanced) of een beginner (intermediate) bent.

Deelname aan de skisafari is gratis, indien je in Kitzbühel of Kirchberg verblijft. Je dient alleen zelf te zorgen voor je skiuitrusting & skiverhuur, dit is mogelijk direct beneden bij de lift op de Hahnenkammbahn en de Fleckalmbahn. Ook heb je een geldige skipas nodig.

Meer informatie over de betreffende skischolen die de skisafari begeleiden :
Skischule Kitzbühel Rote Teufel
Skischule Kirchberg