Skiën met skilegende Hias Leitner

Skiën met niemand minder dan skilegende Hias Leitner! Tijdens de KitzSki goes Dutch winterweek kun je de legendarische ski afdaling samen met Hias verkennen. Als lid van het zogeheten "Kitzbüheler Wunderteam" en meervoudig wereldkampioen op deze afdaling kent hij haarfijn alle ins en outs.

De Streif in het skigebied Kitzbühel-Kirchberg behoort tot een van de moeilijkste afdalingen tijdens de Skiworldcup. In januari strijdt hier de top van de skiwereld om de felbegeerde overwinning. De overige wintermaanden is de Streif een openbaar toegankelijke afdaling die in twee verschillende varianten kan worden afgedaald. Test deze spectaculaire piste deze winter zelf samen met Hias Leitner.

Benieuwd hoe de beste skiers ter wereld op de legendarische Streif in Kitzbühel naar beneden storten? Hias Leitner geeft op 25 januari een uniek kijkje achter de schermen op de Streif. Tijdens KitzSki goes Dutch, de gezelligste Nederlandse week in Kitzbühel-Kirchberg wordt er in een klein groepje een afdaling gemaakt over de legendarische piste. Op de belangrijkste punten wordt er uitleg gegevens hoe de skiërs naar beneden gaan. Hias geeft hierbij gespecialiseerde uitleg hoe dit op de snelste manier kan en wat daarvoor belangrijk is om te doen.

Skiën met Hias Leitner
Dinsdag, 23-01-2018
10.30 uur
Hahnenkammbahn

Meld je dan aan via de: servus@kitzbuehel.com