Blog #3 Rodelen op de Gaisberg in Kirchberg

20/02/'19

Laura is toe aan wat nieuws, een nieuwe ervaring, iets wat ze nog nooit eerder heeft gedaan. Soms is het goed om uit je comfortzone te stappen en eens wat nieuws te proberen. Dat deed ze! Laura zag haar kans schoon toen ze gevraagd werd om te figureren tijdens tv opnames!

KLUBBB3
Je kent vast de nummers ‘Ho-Dio-Di-Jee’ of 'Du schaffst das schon’ wel? Populaire nummers van het Schlagertrio KLUBBB3. waar Jan Smit samen met een Belg en Duitser in speelt.

De sneeuwschuiver die door de straat rijdt maakt mij wakker, dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg, want dat betekent… verse sneeuw!! Ik ben totaal geen ochtendmens, maar dit is toch wel de beste manier om mij uit bed te krijgen. Met een warme kop thee in mijn handen geniet ik van de prachtige witte wereld.

Na een heerlijk dagje skiën verzamelen we met een groep figuranten op de Gaisberg. Eerst krijgen we te horen wat er van ons verwacht wordt, daarna staan we gereed zodat de filmploeg meteen van start kan gaan. Al snel daarna komen Jan Smit, Christoff de Bolle en Florian Silbereisen aangelopen. Ze zien er ontspannen uit en je kunt zien dat ze er zin in hebben, ze zwaaien en roepen enthousiast naar iedereen. Stiekem vond ik het best een beetje spannend; Wat wordt er van mij verwacht? Zou ik vaak in beeld komen? Doe ik het wel goed?
Ik ben super benieuwd hoe de opnames geworden zijn! Jij ook?
Bekijk de KLUBBB3-Hüttenparty 2019 uitzending via MDR deze zaterdag, 23 Februari om 20.15 uur.

Ik vond het een unieke ervaring om te figureren tijdens tv opnames met een BN’er, en met de prachtige Alpen als achtergrond. Daarna ging ik rodelend de Gaisberg af met fantastisch uitzicht over een mooi verlicht Kirchberg. Dat ga ik zeker weten nog eens doen! Want het leuke is, de rodelbaan is elke dag geopend, dus de volgende keer ga ik rodelen met daglicht!

Wordt vervolgd…

IMG_7540Heb jij de Gaisberg al eens afgerodeld? Of ga je dat binnenkort doen?

Tag ons in jouw rodelfoto
@KitzSki @Kitzbueheler.alpen
#KitzSki #Kitzbüheleralpen

Instagram
Facebook