Skiën in het voorjaar

Vanaf nu is het in het skigebied KitzSki vakantie pur sang. Het voorjaar is aangebroken, de vogels fluiten, de dagen worden langer en de zonuren vieren hoogtij. Skiën met zon is het beste van twee werelden. Je hoeft geen dikke lagen outdoor kleding meer aan, meestal volstaat zelfs een T-shirt onder je jas. Wel een dikke laag zonnenbrandcreme en een zonnenbril dragen, want je bent de hele dag in de palle voorjaarszon onderweg! Soms is de zon zo sterk en warm, dat je op het terras haast in je bikini kunt lunchen.

Skiën en zonvakantie

Voor de zonaanbidders is skiën in het voorjaar helemaal hot. Volop genieten van een zonvakantie in het met sneeuw bedekte berglandschap. Glinsterende sneeuwkristallen, een strakblauwe hemel, aangename en warme temperaturen en geen grote massa's op de piste. Veel tussenstops bij de de ruime keuze aan gezellige berghutten om optimaal van het lekkere weer te profiteren, maken je wintervakantie in Kitzbühel en Kirchberg gewoon onvergetelijk.

Skiën tot 1 mei!

Dankzij de hightech sneeuwvoorzieningen, is het in het skigebied KitzSki mogelijk om tot ver in het voorjaar te skiën. Tot maar liefst 1 mei 2018 kun je namelijk skiën! Bovendien behoort dit sneeuwzekere gebied in Oostenrijk met haar 179 km super skipistes tot een van de meest populaire skigebieden ter wereld. 54 kabelbanen en skiliften, grandioze freeride mogelijkheden, bijna 200 dagen sneeuwgarantie en met name de wereldberoemde ski-afdaling de Streif wachten op je! Kijk voor zonnige voorjaarsaanbiedingen hier.